Gambar - Rupa Klasik Warisi Kecantikan Ibu, Anak Mahu Ikut Jejak Que Haidar Jadi Pelakon Skip to main content

Gambar - Rupa Klasik Warisi Kecantikan Ibu, Anak Mahu Ikut Jejak Que Haidar Jadi Pelakon

Tak dinafikan sudah lama juga kita tak dengar cerita terbaru tentang keluarga Que Haidar dan Linda Jasmine. Walaupun kedua-dua selebriti berbakat besar ini sudah jarang muncul di kaca TV, namun peminat tetap boleh mengikuti perkembangan mereka di laman sosial seperti Instagram dan Twitter. Paling menjadi perhatian adalah 2 puteri mereka yang dah semakin besar dan cantik iaitu Tengku Ratu Haidar (Ratu) dan juga Tengku Cleopatra Haidar (Cleo).

Ratu & Cleo makin besar & cantik…kalau nak jadi pelakon kena hadap daddy dulu lah 

Bertemakan mood sambutan Tahun Baru Cina, 2 beradik ini nampaknya sempat melaram cantik meskipun berada di rumah sahaja. Malah sekiranya diamati betul-betul, Ratu yang kini berusia 11 tahun seolah-olah mewarisi kecantikan ibunya. Manakala si comel Cleopatra yang bakal masuk 9 tahun pula lebih iras wajah bapa. Selain dikurniakan wajah comel dan cantik, Que Haidar turut berkongsi impian kedua-dua puteri kesayangannya yang ingin bergelar pelakon serta jurufoto terkenal suatu hari nanti. Ibarat peribahasa, ke mana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi.

Manis & klasiknya muka…copy paste sebijik muka mummy 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji wajah terkini Ratu dan juga Cleo. Selain itu, mereka turut didoakan agar berjaya mengejar cita-cita yang dihajati sekali gus mencipta nama besar seperti Que serta Linda Jasmine.

Sumber: kisahdunia

Comments

Popular Article

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru