“Perancangan kami nak terus ada anak…kembarlah, kembar.” -Isa Khan Skip to main content

“Perancangan kami nak terus ada anak…kembarlah, kembar.” -Isa Khan

Selepas beberapa tahun menyulam cinta, akhirnya Risteena Munim dan Isa Khan disatukan dalam satu majlis pernikahan ringkas di Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin di Putrajaya semalam.

Majlis resepsi pula dilakukan pada sebelah malam yang dihadiri ahli keluarga dan teman-teman rapat sahaja bagi mematuhi protokol kesihatan yang dimaklumkan oleh kerajaan.

Menerusi temubual bersama Media Hiburan, masing-masing telah berkongsi perancangan masa hadapan dan saling mengucapkan rasa syukur selepas bergelar pasangan suami isteri.

@mediahiburanofficial

(Sedutan) “Jadi suami isteri terbaik, saling menjaga,” - Sweet! Isa & Risteena berbalas ucapan romantis #MediaHiburan #MHnews #fyp

♬ original sound - Media Hiburan

Nak anak kembar

Apa yang mencuri perhatian adalah jawapan Isa Khan apabila ditanya berkenaan dengan perancangan cahaya mata. Dia dengan senang hati menyatakan kalau boleh mahu segera memperolehi zuriat.

Secara berseloroh, dia mahu mempunyai anak kembar sambil disambut ketawa kecil dari isterinya, Risteena

@mediahiburanofficial

Amboi idam kembar gitu! Tahniah dah jadi husband & wife korang ♥️ #MediaHiburan #MHnews #fyp

♬ Baby - Justin Bieber

Menangis pertama kali dengar lagu

Risteena juga sempat mengulas berkenaan lagu baru Isa Khan yang dibuat khusus untuknya sebagai hadiah sempena perkahwinan mereka.

Pelakon wanita itu mengakui berasa terharu dan menangis ketika kali pertama mendengar lagu tersebut.

@mediahiburanofficial

Tersenyum tengok video ni. Sweet sungguh! Moga till jannah Isa-Risteena, ameen ya rabb #MediaHiburan #MHnews #fyp

♬ Wanita Terbahagia - Bunga Citra Lestari

Teringin honeymoon di Maldives atau Switzealand

Walaupun sedar ketika ini Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) masih lagi berlangsung, namun ditanya berkenaan dengan perancangan bulan madu, pasangan ini berpendapatan jika berkesempatan mereka ingin travel ke Madives ataupun Switzerland.

Namun, perkara tersebut hanyalah perancangan kerana tidak pasti bilakah keadaan akan kembali normal seperti biasa.

@mediahiburanofficial

Tak apalah, sekarang tak ada rezeki nak fly. Maybe latee kan? InsyaAllah ♥️ #MediaHiburan #MHnews #fyp

♬ Honeymoon - Johnny Stimson

Majlis resepsi sederhana ringkas ini diadalah di Quill Convention Centre, Kuala Lumpur hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan teman-teman rapat sahaja.

Dalam majlis persandingan tersebut, Isa turut mendendangkan lagu Karunia Terhebat yang dicipta khas buat isteri tercinta, Risteena Munim

Sumber: ohmymedia

Comments

Popular Article

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru