Urat Merah MeIilit Leher & Akan MeIetup, Wanita Ini 2 Tahun Derita Penyakit Misteri Skip to main content

Urat Merah MeIilit Leher & Akan MeIetup, Wanita Ini 2 Tahun Derita Penyakit Misteri

Di dalam dunia ini ada pelbagai jenis penyakit, ada yang boleh diubati namun ada juga yang masih tidak dapat ditemukan penawarnya.
Seperti perkongsian seorang pengguna Facebook ini dengan nama akaun Puteri Ezreen Natasya, menceritakan penderitaan yang di alami oleh adik perempuannya kerana diserang penyakit misteri hampir dua tahun.
Merebak di kawasan leher dan akan meletup
Berdasarkan gambar yang dikongsikan, adik perempuannya seperti mengalami penyakit kulit, dimana sebahagian leher dipenuhi urat merah dengan kesan luka serta nanah.
Difahamkan, pelbagai rawatan telah diusahakan termasuk rawatan moden dan juga rawatan Islam. Namun, keadaan adiknya masih lagi tiada perubahan.
Terpaksa berhenti sekolah tahfiz
Disebabkan penyakit yang dialami, adik perempuannya terpaksa berhenti sekolah dan juga tahfiz, kerana badan selalu lemah membuatkan dia hanya mahu baring sahaja.
Menurut gadis tersebut, penyak1t adik mula bertambah teruk dan sering terg4nggu terutamanya pada waktu Asar, Maghrib dan Isyak.
Bila solat & mengaji rasa terganggu
Malah, adiknya yang tidak pernah tinggal solat dan mengaji juga mengatakan berasa tidak tenang dan terganggu, setiap kali mahu melaksanakan ibadah tersebut.
Justeru itu, Puteri meminta agar orang ramai tampil membantu kerana tidak sanggup lagi mahu melihat adik perempuannya menanggung derita.
Semoga cepat sembuh…
Hantaran tersebut mendapat hampir 7.1 ribu perkongsian telah menerima pelbagai maklum balas netizen. Ramai yang mendoakan dan ada juga yang memberi pelbagai pandangan serta cadangan untuk merawat penyakit adik gadis berkenaan.
Selalu bacakan ayat Al-Quran
Minum air zam zam setiap hari

Comments

Popular Article

“Bawa Awak Ke Sini” -Ada Suara Dalam Video Tangmo, Manager Sempat Tukar Baju

Satu persatu klu atau petunjuk baru muncul bagi membongkarkan rahsia di sebalik pemergian pelakon terkenal Thailand, Tangmo Nida Patcharaveerapong. Sehingga ke hari ini, ibu kepada mendiang masih lagi yakin wujudnya unsur-unsur jenayah sekaligus menolak kenyataan rakan-rakan yang mendakwa artis tersebut tergelincir ketika ingin membuang air kecil. Netizen jumpa petunjuk baru, ada dengar suara pelik dalam video Nida  Justeru itu, ramai netizen tampil melakukan penyiasatan sendiri berbekalkan beberapa rakaman CCTV serta bukti yang sempat tular di media sosial. Terdahulu, satu video sewaktu Nida sedang minum di atas bot berkenaan telah dikeluarkan. Walau bagaimanapun, ramai mendakwa terdengar satu suara yang agak pelik setelah menggunakan satu software bagi mengurangkan bunyi muzik latar @eveapissaya พี่โมสวยมาก สวยเหมือนนางฟ้าเลย 🤍 คลิปสุดท้าย.. #แตงโม #แตงโมนิดา ♬ เสียงต้นฉบับ - Eve Apissaya Suara garang sebut bawa awak ke sini 2 kali…Polis akan siasat lebih lanjut  Hasilnya,

Pagi Baru Saja Beli Pregnancy Test, Wanita Terkejut Malam Terus Lahirkan Anak

Anak adalah anugerah yang paling terindah buat setiap ibu bapa. Walau bagaimanapun, di luar sana ramai sekali pasangan yang belum dikurniakan rezeki menimang zuriat sendiri. Malah ada yang sudah berusaha melakukan segala cara selama bertahun-tahun. Anugerah terindah di akhir tahun yang tak disangka-sangka  Samalah juga dengan situasi yang dialami sepasang suami isteri ini apabila masih lagi belum mempunyai anak meskipun sudah menikah selama 10 tahun. Namun kisah seterusnya cukup luar biasa apabila wanita berkenaan hanya sedar tentang kehamilannya ketika kandungan sudah pun mencecah 9 bulan. @raangju.l anugerah terindah diakhir tahun yg ga disangka²🥺😇makasih buat @bidanzulfa sudah membantu persalinanku# masyaallahtabarakallah❤️🥰 # pejuanggarisdua ♬ original sound - Elita Kurnia Pagi beli pregnancy test, petang rasa perut memulas dan malam terus melahirkan  Menerusi satu video di TikTok Bidan Zulfa, terdahulu kliennya itu sempat membeli satu pregnancy test pada awal pagi dan

Hari-Hari Netizen Malaysia Minta Update Tangmo, Akak Siam Gigih Jadi Translator

Meskipun berlaku di Thailand, namun kisah pemergian pelakon terkenal Tangmo Nida Patcharaveerapong ini turut mendapat perhatian yang sangat besar di Malaysia. Mana taknya, kejadian yang disangkakan cumalah insiden malah bertukar menjadi satu penglibatan jenayah serta kecuaian melibatkan rakan-rakannya sendiri. Ramai pulak netizen Malaysia tunggu update baru tentang kisah Tangmo  Boleh dikatakan hampir kesemua video di TikTok mengenai perkembangan terbaru kisah menyayat hati tersebut menerima komen daripada rakyat Malaysia. Namun rata-rata mengharapkan ada subtitle supaya dapat memahami dengan lebih baik apakah sebenarnya yang terjadi. Lebih-lebih lagi bahasa Thailand sememangnya terkenal dengan keunikan tulisannya dan bukan mudah untuk dibaca. @tubtimcho โรเบิร์ต กระติก #แตงโมนิดา #แตงโม #โหนกระแส #แตงโมภัทรธิดา #หอนกระแส #แตงโมตกเรือ ♬ Ei Yang Wa - Boom Boom Cash Abang dan adik Tangmo nak fight…Mak Tangmo gila harta  Walau bagaimanapun, kini mereka semua sudah mampu menari