[VIDEO] Ayah Excited Balut Hadiah Jam 1 Pagi, Anak Menangis Bila Buka Isinya Skip to main content

[VIDEO] Ayah Excited Balut Hadiah Jam 1 Pagi, Anak Menangis Bila Buka Isinya

Kasih ibu membawa ke syurga, kasih ayah sepanjang masa. Selagi masih hidup, mereka sedaya upaya akan melakukan apa sahaja agar anak-anak sentiasa bahagia terutamanya jika masih di bawah tanggungan.

Usaha ayah nak gembirakan anak jadi viral…Pernah bergurau minta hadiah siap berbalut

Begitulah besarnya rasa kasih seorang ayah sehingga usahanya untuk menggembirakan anak, Arifah Rahim mendapat perhatian ramai di TikTok. Gadis berkenaan sebelum ini pernah meminta supaya hadiah hari jadinya dibalut kononnya dengan alasan lebih misteri.

@repmel00

20/3; Sorry for the muka bangun tido and this is part 1 πŸ₯° #fyp #family #birthday #emotional #sad

♬ original sound - πŸ–‡ π™–π™žπ™§π™šπ™šπ™£ ʚĭɞ ༉‧₊˚ - エγƒͺン πͺ𐑂

Ayah gigih tunai permintaan balut hadiah jam 1 pagi…Menangis bila tengok kejutan berupa gelang emas 

Siapa sangka si ayah betul-betul menunaikan permintaan anaknya sehingga sanggup membalut kesemua hadiah tersebut pada jam 1 pagi. Dalam pada itu, Arifah yang awalnya begitu teruja tidak semena-mena menangis selepas sangat terkejut apabila melihat isinya adalah seutas gelang emas. Jelasnya, dia sama sekali tidak menyangka kerana faham si ayah perlu bekerja keras menyara mereka sekeluarga.

@repmel00

Reply to @aireenysa ni part 2 gais jangan expect anything tau just nak share jeπŸ₯Ί#fyp #family #birthday #sad

♬ original sound - arifahrahim

Dah terikut sebak, tapi sempat dia buat lawak…Teringin nak rangkul ayah macam tu 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama tersentuh melihat aksi antara ayah dan anak berkenaan. Selain tumpang gembira dengan kebahagiaan mereka, ramai juga meluahkan rasa rindu terhadap orang tua masing-masing.



Sumber: Kisahdunia

Comments

Popular Article

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru

Selepas Mencarut Dekat Clkgu Dan Buang Buku, Ada Lagi Satu Rakaman Budak Baru Habls SPM Buat

Apabila tamatnya sesi persekolahan, setiap murid ada cara tersendiri dalam meraikan kebebasan itu. Pada hari terakhir atau biasanya disebut last paper, murid-murid pastinya akan merakam foto kenangan bersama rakan mereka. Malah, ada yang turut menconteng un.iform sekolah mereka dengan pelbagai lukisan, tandatangan dan kata-kata. Dalam minggu ini, kita melihat perangai pelajar selepas SPM yang boleh dikatakan biadap menjadi perbualan masyarakat Internet. Ada pelajar yang menconteng bajunya dengan kata-kata kesat dan ada yang membuang buku di sungai. Saya tak akan bercakap tentang akhlak dan ilmu kerana akhlak sudah ditekankan serta diulas mereka yang lebih layak. Kali ini saya akan membincangkan tentang perbuatan menconteng baju seragam sekolah selepas tamat belajar. Di sekolah saya sendiri ramai yang buat budaya ini. Saya sendiri tidaklah, nanti ibu dan ayah marah sebab buat perkara tak berfaedah. Perbuatan menconteng itu sendiri salah sebenarnya dan itu merupakan antara titik permulaa