(Video) 'Kalau aku dapat, aku sagat-sagat dia, takpun aku rogol, hantar kat Thailand' - Ain dapat ugutan setelah dedah guru lelaki buat lawak lucah Skip to main content

(Video) 'Kalau aku dapat, aku sagat-sagat dia, takpun aku rogol, hantar kat Thailand' - Ain dapat ugutan setelah dedah guru lelaki buat lawak lucah

Susulan membuat pendedahan mengenai guru lelaki membuat lawak lucah mengenai gangguan seksual dan rogol, pelajar perempuan berusia 17 tahun, Ain Husniza Saiful Nizam, menerima ugutan rogol. 

Difahamkan, ugutan itu datang dari rakan sekolahnya sendiri. 

"Ya, saya mendapat ancaman rogol dari rakan sekolah lelaki saya di sekolah. Saya menangis. Pelajar lelaki seperti dia adalah alasan mengapa saya terus berjuang, guru yang terus-menerus 'menjangkiti' pemikiran seperti itu kepada remaja lelaki perlu dibersihkan dari sistem pendidikan kita," katanya. 

Ain turut berkongsi kata-kata dari suspek yang mengugut mahu merogolnya.

"Benda kau boleh settle dengan sekolah kot? Apsal kau nak heboh satu dunia? Nak apa? Nak attention daripada satu Malaysia, Bodoh?

"Habis tu nanti kau pergi mana-mana, orang cakap sekolah kau macam ni, macam ni, macam ni. Kau tak malu ke bodoh? Balik bodoh tempat asal kau, bukannya sekolah asal sini pun. 

"Budak-budak senior yang sebelum ini pun kena macam tu, tak heboh pun? Tak heboh kat Twitter pun? Tak cakap benda-benda macam ni pun? Sumpah bodoh budak ni.

"Kalau aku dapat, aku sagat-sagat dia, tak pun aku rogol, hantar kat Thailand".

Bapanya, Saiful Nizam, juga mengesahkan ugutan itu diterima oleh anaknya melalui kenyataan yang dikeluarkan di Facebook. Ekoran itu, Saiful Nizam akan membuat laporan polis yang berasingan. 

"Nampaknya akan ada laporan seterusnya apabila anak dapat ugutan rogol dari rakan sekolahnya kerana tidak berpuas hati dengan apa yang berlaku lebih lagi ia 'mencemarkan' nama baik sekolah. 

"Nampak tak? Mereka tak setuju dan seterusnya ugut nak rogol! As simple as that. Biasalah tu kan? Mindset begini dikatakan 'biasa' dari banyak pandangan yang saya terima sama ada di WhatsApp, Facebook dan sebagainya," katanya. 

Disebabkan ugutan rogol itu, Saiful berasa was-was untuk menghantar anak perempuannya ke sekolah hari ini. 

Sumber: MalaysiaKini

Comments

Popular Article

JANGAN DICIUM ANAK2 YANG SEDANG TIDUR KERANA ITU SALAH SATU SEBAB ANAK KITA MENJADI DEGIL.

Apabila anak anda nakal kita selalu marahi mereka, bukan marah sebab kita tak suka tapi marah sebab kita takut tejadi apa-apa dekat mereka, tapi nak buat macam mana dah budak mestila degil. Degil-degil itu pun datang dari ayahnya jugak jadi tidak boleh kita berbuat apa-apa, lari sana lari sini tetiba senyap ,lahhh,,dah tidur bawah meja rupanya. kita yang melihat si comel tertidur pula dengan gaya bermacam ragam, aksi comel dan menawan, mesti geram dan ingin menciumnya, tahukah anda bahaya mencium anak ketika sedang tidur. Berikut penerangan ustaz ismail kamus yang mungkin perlu ada tahu. si comel ku. geramm nak cium kan. hmmm. ~ jika Anak-anak degil @ nakal ~ – Sediakan air satu jug – Baca Basmalah 786 kali – Baca surah yasin ayat 72 وَذَلَّلْنَاهَا لَهُمْ فَمِنْهَا رَكُوبُهُمْ وَمِنْهَا يَأْكُلُونَ “Dan Kami tundukkan binatang-binatang itu untuk mereka, maka sebagiannya mereka tunggangi dan sebagiannya mereka makan” Selesai baca hembus ke air & bagi anak m

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa