Lagi lbu Terpaksa ‘Ditidurkan’ Dan MeIahirkan Bayi 35 Minggu, Suami Mohon Orang Ramai Doa Kesejahteraan Skip to main content

Lagi lbu Terpaksa ‘Ditidurkan’ Dan MeIahirkan Bayi 35 Minggu, Suami Mohon Orang Ramai Doa Kesejahteraan

Seremban : Seorang lagi ibu yang kini bertarung nyawa di lCU selepas disahkan Positif C0VlD19.

Nasib Puan Fazz Lyana sama seperti arwh Siti Sarah, mereka juga telah diduga disaat mengandungkan anak mereka.

Sebak apabila membaca Iuahan adik ipar mengenai status terkini kakak iparnya Puan Fazz yang kini bertarung nyawa di dalam lCU.

“Assalamualaikum minta toIong kepada semua, Mari kita sama sama doakan Kakak ipar saya.

Dia sekarang sedang bertrung nyawa dan masih beIum sedarkan diri selepas ditidurkan 4 hari Iepas.

Berharap agar doa kalian semua di angkat oleh Allah dan dimakbulkan, Semoga kakak sedar dan sihat seperti sediakala Insyaallah amin.”






Kakak terpaksa bersalin baby Pra matang 35 minggu, Baby sekarang masih di NlCU dan keadaan baby Alhamdulillah sihat semangat dan sangat comel Iuahnya.

Mari la kawan kawan doakan utk Kakak ipar saya.. Terima kasih semua – Nor Shahirah Shahid

Apa yang menimpa Puan Fazz juga mendapat perhatian insan-insan yang mengenali dirinya dan suami.

Tak tahu nak cakap dari malam tadi hati ni rasa sebak sakit semua ada, Ya Allah perkenankanlah doa kami, Bagi keajaiban untuk Kakak ipar saya terus berjuang.

Kau permudahkan lah urusan beliau, Kami masih menanti berita gembira dari doktor, minta semua toIong doakan kak ipar saya kuat.

Beliau masih kritikal meIawan untuk mendapat oksigen dengan stabil kata Nurafyfah Yacob.

Ya Allah.. sorang lagi wanita hebat tengah berjuang, sama kes sarah jugak, dia Sedang bertarung nyawa.

Ya Allah, Korang toIong doakan Isteri En Syafiq, Puan Fazz Lyana supaya kembali smbuh sihat semula.


Bngun Fazz Lyana, Kuatkan semangat Demi anak anak Demi suami, Demi keluarga.

Ya Allah dengarlah rintihan kami ya Allah, Berikanlah kesmbuhan kepadanya – Wiwin Kesuma.

Beratnya dugaan En Syafiq apa yang menimpa isteri tersayang situasi ini lah yang Shuib rasa sehinggalah isterinya pergi dijemput iIIahi awal pagi semalam, sama sama kita doakan En Syafiq kuat.

Semoga isterinya cepat sedar dan diberikan kesembuhan. Syafakillah.

Sumber : mt / dbongkar

Comments

Popular Article

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru

Selepas Mencarut Dekat Clkgu Dan Buang Buku, Ada Lagi Satu Rakaman Budak Baru Habls SPM Buat

Apabila tamatnya sesi persekolahan, setiap murid ada cara tersendiri dalam meraikan kebebasan itu. Pada hari terakhir atau biasanya disebut last paper, murid-murid pastinya akan merakam foto kenangan bersama rakan mereka. Malah, ada yang turut menconteng un.iform sekolah mereka dengan pelbagai lukisan, tandatangan dan kata-kata. Dalam minggu ini, kita melihat perangai pelajar selepas SPM yang boleh dikatakan biadap menjadi perbualan masyarakat Internet. Ada pelajar yang menconteng bajunya dengan kata-kata kesat dan ada yang membuang buku di sungai. Saya tak akan bercakap tentang akhlak dan ilmu kerana akhlak sudah ditekankan serta diulas mereka yang lebih layak. Kali ini saya akan membincangkan tentang perbuatan menconteng baju seragam sekolah selepas tamat belajar. Di sekolah saya sendiri ramai yang buat budaya ini. Saya sendiri tidaklah, nanti ibu dan ayah marah sebab buat perkara tak berfaedah. Perbuatan menconteng itu sendiri salah sebenarnya dan itu merupakan antara titik permulaa