Menangis Berubat Sihir Hasad Dengki, Hafiz Mahamad Warning Usah Sentuh Isteri Skip to main content

Menangis Berubat Sihir Hasad Dengki, Hafiz Mahamad Warning Usah Sentuh Isteri

Siapa saja tak kenal dengan pasangan instafamous Hafiz Mahamad dan juga Syafiqah Aina yang sering berkongsi moment sweet mereka di sosial media. Malah sejak belum berkahwin lagi, usahawan itu memang suka membuat kejutan-kejutan istimewa kepada wanita berkenaan.

Akhirnya Allah tunjuk apa yang jadi hari semalam…Kami tak pernah ganggu siapa-siapa 

Namun terbaru, pasangan suami isteri berkenaan telah pun diuji apabila ada individu yang menghantar sihir gara-gara hasad dengki. Perkara tersebut telah pun dimaklumkan sendiri Hafiz melalui satu hantaran Instagram story yang memaparkan Aina dalam tangisan sedang terima rawatan.

@anyss97

Dah tahun 2021 but still ada lagi orang buat benda terkutuk macam ni , taktahu laa macam mana kalau diri sendiri yang kena 🥺

♬ original sound - dhiahhh_mardhiah

Memang kita bahagia, tapi ada sikit-sikit gangguan yang bagi effect saya punya hati 

Bagi menjelaskan keadaan sebenar, instafamous berkenaan ada berkongsi melalui satu sesi live. Dipercayai ilmu hitam tersebut dihantar kepada isterinya untuk melemahkan Hafiz. Perubahan pada wanita itu dilihat jelas apabila rutin harian Aina melayan suaminya kelihatan seperti terpaksa dan juga air muka bertukar ‘panas’.

@aiemuzam

Reply to @shafiqahabdul nahh for part 2😭 kesian sangat . saya mohon semua doakan keluarga hafizmahamad diberikan kekuatan😭😭😂 ##fypシ

♬ original sound - aiemuzam

@aiemuzam

Reply to @adhamhanis21 terima kasih banyak2 follow saya , ni part 3 untuk live hafizmahamad. doakan keluarganya tau guys 🥺 .

♬ original sound - aiemuzam

@aiemuzam

Reply to @miss_amoii1996 nah , mohon doakan abang hafiz sekeluarga ya ☺️ , semoga kita dapat manfaatnya ##fyp ##esekeli ##foryoupage

♬ Sedih - Instrumental - Asraf Studio

Saya rasa dapat isteri saya balik…Aina siap-siap, jom kita keluar 

Namun akhirnya dia merasa lega apabila dapat merasakan Aina sudah kembali kepada perwatakannya yang asal selepas rawatan tersebut. Gara-gara merasa bersalah, Hafiz kemudian bawa isterinya keluar untuk meluangkan masa bersama seperti yang sering dilakukannya dahulu.

@tsukinoai

Ingat satu je, Allah tu ada☝🏻from: IG Live @hafizmahamad official

♬ Horror, cinematic, ambient - Kirill Kharchenko

Sumber: kisahdunia

Comments

Popular Article

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru