Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung Skip to main content

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung

Rozita Che Wan yang popular dengan nama Che Ta pernah tular kerana mengenakan busana nan indah walhal hanya pergi ke pusat vaksin sahaja. Namun sebenarnya, sejak dahulu lagi aktres anggun berkenaan sudah dikenali sebagai wanita yang rajin berhias dengan solekan serta baju-baju vogue. Antara perkara paling menarik perhatian adalah penggunaan bulu mata palsu yang sememangnya menjadi trademark ‘wajib’ ibu kepada Aaisyah Dhia Rana ini.


Che Ta tanpa bulu mata 

Sebenarnya agak jarang untuk kita melihatnya tampil dengan imej biasa apalagi tidak menggunakan bulu mata. Namun menerusi satu perkongsian daripada usahawan bernama Anas yang juga merupakan rakan rapat, nyatanya rakaman wajah Che Ta tanpa calitan makeup atau fake lashes menjadi tular.

Ya Allah macam anak daralah dia tak pakai bulu mata 

Sambil mengenakan baju kurung dan tudung berwarna pink lembut, dia ternampak manis memberikan senyuman kepada si perakam. Dengan gelagat memegang pokok bunga sepertinya malu-malu kucing, Encik Anas Zahrin sempat memuji penampilan sahabatnya itu yang nampak persis anak dara. Sejak dimuat naik, rakaman pendek ini berjaya meraih ratusan ribu jumlah tontonan

@anaszahrin

Sebab ramai request kan? Nah! Ya Allah 😱

♬ Squid Game - Sensei D & DDark

Lawa gila…Saya anak 5 pun jealous…Moga cantik tu turun kat saya sikit 

Menjengah ke ruangan komen pula, netizen juga tidak putus-putus memberikan pujian dengan keayuan semula jadi milik Che Ta. Ada pula yang berseloroh semoga kecantikan artis ini boleh ‘menurun’ sedikit kepada mereka.



Comments

Popular Article

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru