Sakan Holiday Baju Tema Leopard, Emas ‘Gedabak’ Isteri Pula Jadi Perhatian Skip to main content

Sakan Holiday Baju Tema Leopard, Emas ‘Gedabak’ Isteri Pula Jadi Perhatian

Bersempena dengan pembukaan semula pusat pelancongan seluruh negara, rakyat Malaysia kini mengambil peluang pergi bercuti merentasi negeri bersama keluarga tersayang. Lain orang, lain ragamnya. Persis pasangan suami isteri di bawah pula, adegan-adegan ketika mereka holiday sambil mengenakan baju tema sedondon nyata menjadi tular di laman TikTok.

Cuba teka hari ini kami kat mana? OOTD leopard…Mood holiday on 

Baru sahaja dikongsikan kurang 5 jam lalu, video percutian mereka ke Melaka itu berjaya meraih hampir 300 ribu jumlah tontonan. Kedua-duanya nampak ‘meriah’ dengan set baju bercorak leopard dari hujung rambut ke hujung kaki. Si isteri juga nampak sangat menawan meskipun mata netizen mula tertumpu kepada barang kemas bersaiz besar yang dimilikinya.

@prince.syed.shahid

Cuba teka Kami dah Ada kat mana ? OOTD harini leopard 🥰 mood holiday on 🥰 jom jalan2 🥰 @fatinsyedjaeden19

♬ nhạc nền - TrungBau1992

@prince.syed.shahid

harini bawak family jalan2 holiday , Cuba teka Kami kat mana 🥰 harini kami leopard utk ootd 🥰

♬ bunyi asal - IbuFatimah Kassim

Sepanjang kahwin wife tak pernah minta apa-apa pun…Saya yang bagi dia macam-macam 

Tidak lokek membelanja wang untuk isterinya shopping banyak barang, Syed Shahid yakin rezeki seorang suami akan semakin bertambah-tambah sekiranya ada usaha membahagiakan keluarga. Wanita berkenaan juga disifatkan sebagai ‘orang rumah’ yang bukanlah gemar meminta-minta. Sebaliknya segala pemberian adalah ikhlas atas dasar tanggungjawab sebagai ketua keluarga

@prince.syed.shahid

harini Kita bagi wife shopping puas2 sepanjang holiday ni , in sha Allah rezeki Akan Allah tambah Kalo belanja wife Dan keluarga hari2 🥰

♬ оригинальный звук - 松野千冬

@prince.syed.shahid

Reply to @nuraliashahira1305 wife Aku tak pernah gedik gedik Pon , tak pernah Minta apa2 😌 jgn lupa nanti tgk TV tau ,Ada program pasal kisah Kami 🥰

♬ original sound - DS Prince Syed Shahid

Sila tengok video saya share ye…Banyak urusan jual beli di kedai 

Terdapat beberapa orang yang bertanya tentang berat dan ketulenan emas Terdahulu, dia tidak melenting malah sangat tenang dalam memberikan penjelasan. Terdahulu, Syed Shahid pernah tular kerana rajin menjahit sendiri baju keluarga dan gemar menyolek isterinya pada setiap hari tanpa mengeluh.

Comments

Popular Article

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru