Suami Pandang Tak Berkelip, Wanita Cantik Viral Kahwin Lagi Di Usia 50 Tahun Skip to main content

Suami Pandang Tak Berkelip, Wanita Cantik Viral Kahwin Lagi Di Usia 50 Tahun

Seiring dengan berlalunya masa-masa silam, pastinya wanita bergelar ibu tunggal akan terbuka hati mengenali pengganti baru andai sudah begitu takdirnya. Kadangkala majlis yang dijalankan tidak perlu mewah pun kerana asas kebahagiaan adalah sikap saling percaya serta ikhlas menerima kekurangan masing-masing apa adanya.

Mak saya muda gila…Ramai ingatkan umur 30 tahun 

Terbaru di TikTok, seorang anak telah berkongsikan detik-detik persandingan ibunya yang berkahwin lagi pada usia 50 tahun. Paling menjadi perhatian ramai adalah wajah cantik mempelai perempuan yang seolah-olah jauh berbeza dengan usia sebenar. Tambahan pula dengan mengenakan busana berona putih, keayuan dan seri pengantin kian terserlah.

Saya nangis sebab dia lagi cantik daripada anak-anaknya 

Bahkan gadis yang menghadiri majlis berkenaan mengakui kecantikan pengantin itu ibarat mengalahkan anak-anaknya. Tambah Nur Indah, ibunya memang sejenis wanita yang sangat menjaga perapian muka. Manakan tidak, si suami juga seakan tidak melepaskan pandangan melihat kecantikan isterinya itu.

@nurindahklatey

My mum kawin😭😭😭 i cry sebab dia cantik drp anak2 nya🤣😂 #kahwincheck #kahwinpkp

♬ Selamat Pengantin Baru - Anita Sarawak

Suami dalam hati cakap “jelitanya isteri aku”…Gila lawa, insecure kita…Macam umur 27 tahun je 

Meraih ratusan ribu jumlah tontonan sejak dimuat naik tak sampai 3 jam, netizen juga mengakui terpesona melihat penampilan wanita 50 tahun tersebut. Malahan mereka sempat berseloroh apakah tips ataupun petua sehingga wajahnya terus awet muda sebegitu rupa.



Comments

Popular Article

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru