Naikkan Suami Waktu Tiada Apa, Isteri Nangis Nama Sendiri Dibuang Dari Syarikat Skip to main content

Naikkan Suami Waktu Tiada Apa, Isteri Nangis Nama Sendiri Dibuang Dari Syarikat

Sewaktu Hari Raya Aidiladha lalu, kemelut hubungan antara pasangan usahawan Nur Amirah dan El Azman disangka sudah jernih apabila kedua-dua akhirnya sudah berdamai semula. Namun begitu, kebahagiaan tersebut tidak kekal lama apabila si isteri dedahkan dirinya telah dikhianati dan luahan itu dibuat menerusi sesi IG Live baru-baru ini.

Hikmah bila minta untuk berpisah…baru tahu dia boleh buang dari company sebab nama takda dalam share pun 

Walaupun namanya pernah diletakkan sebagai pengarah syarikat, Nur Amirah terkejut apabila tiba-tiba dibuang daripada company oleh suami sendiri selepas minta berpisah. Setelah diselidik, rupanya nama ibu kepada 2 anak ini langsung tiada dalam senarai pemegang saham syarikat. Menafikan dirinya gilakan harta, sebaliknya Nur Amirah cuma mempersoalkan hak dan nilainya sebagai seorang isteri yang dari dulu sanggup bantu majukan business ketika suaminya masih belum ada apa-apa

@aamiey14___ Reply to @_shakielanix ni ptutnya part mula bgi yang tk fahm , doakn beliau #pubgmjinx #kaya #mewah #VansCheckerboardDay #cerai #fypシ #fypp #viral ♬ original sound - Aamiey 🐇

@aamiey14___ Reply to @syiera_91 #viral #fypp #fypシ #cerai #VansCheckerboardDay #mewah #kaya ♬ original sound - Aamiey 🐇

Pernah depression setahun lepas kahwin…check-up kehamilan pun pergi sendiri, suami bagi alasan terlalu sibuk 

Mengalami depresi di awal perkahwinan, Nur Amirah akui pernah minta ditalakkan gara-gara tidak merasa bahagia langsung. Namun punca tersebut hanya diluahkan oleh ibu bapanya ketika itu, sekali gus bawanya pergi mendapatkan rawatan. Dia turut terkilan apabila disuruh pergi check-up kehamilan seorang diri atau ditemani kawan gara-gara suaminya bagi alasan terlalu sibuk. Walaupun terasa, tetapi Amirah mengalah dan cuba memahami pasangannya yang sedang mengejar cita-cita ketika itu

@aamiey14___ Reply to @hhfsyhh #kaya #mewah #cerai #fypシ #VansCheckerboardDay #fypp #viral ♬ original sound - Aamiey 🐇

Jangan buat macam ni, I tak larat sangat…dah tak boleh nak jaga lepaskanlah 

Tidak dapat menahan sebak, Nur Amirah berharap agar dirinya ‘dilepaskan’ daripada perkahwinan itu susulan tidak mampu menanggung derita lagi. Justeru, dia turut merayu kepada pihak yang mengenali suaminya agar nasihatkan supaya berubah jadi insan yang lebih baik.

@aamiey14___ Kita doakan kak migha kuat😭#viral #VansCheckerboardDay #kaya #mewah #cerai #fypシ #fypp ♬ original sound - Aamiey 🐇


Comments

Popular Article

Senarai Lokasi Sekatan Jalan Raya Dalam Tempoh PKPB Di Selangor, Kuala Lumpur & Putrajaya

Umum mengetahui pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya sudah pun dijalankan Memandangkan kes wabak Covid-19 yang semakin meningkat di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya pelbagai prosedur operasi standard (SOP) telah ditetapkan sepanjang tempoh PKPB ini. Kerajaan telah menetapkan bahawa perjalanan merentas daerah dan negeri juga adalah dilarang bagi mengelakkan penularan wabak tersebut. Dalam pada itu, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) juga bersetuju untuk membenarkan maksimum 10 peratus pekerja daripada 6 tugasan yang disenaraikan untuk berada di pejabat mulai 22 Oktober ini. Antara tugasan yang dibenarkan ialah melibatkan perakaunan, kewangan, pentadbiran, perundangan, perancangan serta teknologi maklumat dan komunikasiI (ICT). Mereka yang berada di pejabat pula dihadkan berkerja selama 4 jam sahaja bermula jam 10 pagi sehingga 2 petang untuk 3 hari seminggu. Bagi majikan, mereka hanya perlu me

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru