Disaksikan Lebih 3K Followers, Wanita Pasrah Suami Lafaz Talak 3 Di Live TikTok Skip to main content

Disaksikan Lebih 3K Followers, Wanita Pasrah Suami Lafaz Talak 3 Di Live TikTok



Sejak kebelakangan ini, banyak pula kisah rumah tangga yang musnah dikongsikan orang ramai menerusi media sosial. Ia boleh berpunca daripada pelbagai masalah seperti munculnya orang ketiga, kewangan, keluarga dan sebagainya. Terbaru, tular pula kisah sepasang suami isteri ini di TikTok.


Saya setia dengan dia, sangat-sangat setia…Saya jaga makan minum dia 


Sewaktu sedang melakukan live disaksikan lebih 3 ribu followers menerusi aplikasi tersebut, wanita yang digelar Cik Put tiba-tiba sahaja didatangi oleh suaminya. Lelaki tersebut turut membawa bersama isteri mudanya ke rumah berkenaan. Namun entah kenapa, mereka bertiga mula bertekak di hadapan pintu.


@dd_endz

cerita dia cmni.. no2 tu nak cikput dgn enang cerai.. kami tetap syg @cikputcantiksekalii 😒😒😒😒 semoga terus kuat cikput ❤️❤️❤️

♬ original sound - 𝓓𝓲𝓭𝓲 𝓔𝓷𝓭𝔃


Cepat lagi sekali, aku lafaz talak 3….Besar dugaan yang dia lalui 


Akhirnya si suami yang bernama Enang melafazkan talak 3 terus kepada wanita berkenaan sambil turut disaksikan anak. Lebih teruk lagi, ia turut disaksikan secara langsung oleh ribuan pengikut Cik Put di TikTok. Sebelum berangkat pergi, lelaki tersebut sempat diminta untuk memulangkan sebilangan duit yang sebenarnya hak milik isteri.


@bu4y4gebu

Reply to @clarychan02 - semoga Kuat @cikputcantiksekali- besar Dugaan Yang Dia Lalui.,semoga Allah Permudahkan setiap Kesulitan.aamin #fyp #fypγ‚·゚vir

♬ Sedih - Instrumental - Asraf Studio


@merrrahhhhh

Harini ini air mata aku menitis. Aku tak kenal siapa cikput secara personal. Tapi Ψ§Ω„Ω„ّΩ‡ُ uji beliau. #westandforkakput #enangcantikasekali #fyp

♬ original sound - MERRRAHHHHH


@dd_endz

Reply to @yunieohhyunie talak 3 hampa 😭😭😭

♬ original sound - 𝓓𝓲𝓭𝓲 𝓔𝓷𝓭𝔃


@merrrahhhhh

#fyp #enangjahanam #westandforkakput

♬ original sound - MERRRAHHHHH


Nak cakap 1 je, talak 3 ni boleh buat dia gila talak nanti…Masa tu dah tak guna nak rujuk semula 


Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen cukup terkejut terutama yang menjadi saksi perpisahan suami isteri tersebut. Dalam pada itu, ramai yang mendoakan semoga wanita tersebut terus tabah dalam menjalani ujian.






Comments

Popular Article

[VIDEO] Detik-Detik Akhir Rakaman Kembar 4 Dilahirkan, Wanita Ini Kongsi Momen Kehamilan

Kelahiran anak kembar cukup istimewa di hati ibunya. Perjalanan kehamilan tentu tidak seperti kehamilan biasa. Ibu ini kongsikan pengalamannya melalui kehamilan kembar selama 35 minggu. Ibu kepada bayi kembar empat yang tular baru-baru ini, Puan sha.rissa telah berkongsi perjalanan kehamilan beliau. Kebanyakan netizen kagum dengan ibu ini, cukup kuat menempuhi kehamilan berganda sehingga selamat melahirkan pada usia kehamilan 35 minggu. KETIKA KANDUNGAN BERUSIA 7 & 11 MINGGU Ibu hebat ini mulanya merahsiakan kandungannya ialah kandungan kembar sehinggalah terpaksa menceritakan kepada ketua kerana perlu mengambil cuti. sha.rissa “Ultrasound images at 7 & 11 weeks. I kept it a secret from my friends and colleagues about the quads until delivery. Tapi terpaksa bagitahu my boss sebab kena apply banyak cuti. So I showed him this scan pictures and he was like ”empat???” Btw, thanks boss for being so understanding.” ANTARA UBAT Dan SUPLEMEN YANG DICADANGKAN OLEH DOKTOR Puan Sha.rissa

Video - Bukan malu hidup susah! Bapa ‘lari’ ketika anak rakam sedang makan nasi kosong beri penjelasan - “Hari tu saya cuma ada RM5”

SEORANG bapa dilihat menjamah nasi putih hanya dengan kicap, itu pun baki selepas anaknya makan tengah hari! Kisah ini tular di laman Facebook apabila anak kepada lelaki berkenaan, Nik Aswan yang baru berusia 10 tahun memuat naik video bapanya di akaun TikTok miliknya. Bapanya, Ngah Misnum, 36, bagaimanapun segera memadam video tersebut sebaik sahaja mendapat tahu ia tular dalam masa beberapa jam. “Sejujurnya saya tak sangka langsung dia akan muat naik video tu sebab masa saya sedar dia tengah rakam, saya terus bangun dari tempat duduk. “Tahu-tahu tular sampai dekat Facebook, memang terkejut sangat. Saya terus ambil telefon dia dan padam video tu,” katanya kepada mStar, mengimbas kembali video yang memaparkan ‘adegan’ dirinya makan nasi tanpa lauk. Kehidupan dua beranak yang tidak meminta simpati orang ramai. Bagi mereka yang sempat menonton video tersebut, rata-rata mengakui sebak melihat kehidupan dua beranak itu yang serba sederhana tetapi bahagia. Ngah, yang berasal dari Kuala Neru

Selepas Mencarut Dekat Clkgu Dan Buang Buku, Ada Lagi Satu Rakaman Budak Baru Habls SPM Buat

Apabila tamatnya sesi persekolahan, setiap murid ada cara tersendiri dalam meraikan kebebasan itu. Pada hari terakhir atau biasanya disebut last paper, murid-murid pastinya akan merakam foto kenangan bersama rakan mereka. Malah, ada yang turut menconteng un.iform sekolah mereka dengan pelbagai lukisan, tandatangan dan kata-kata. Dalam minggu ini, kita melihat perangai pelajar selepas SPM yang boleh dikatakan biadap menjadi perbualan masyarakat Internet. Ada pelajar yang menconteng bajunya dengan kata-kata kesat dan ada yang membuang buku di sungai. Saya tak akan bercakap tentang akhlak dan ilmu kerana akhlak sudah ditekankan serta diulas mereka yang lebih layak. Kali ini saya akan membincangkan tentang perbuatan menconteng baju seragam sekolah selepas tamat belajar. Di sekolah saya sendiri ramai yang buat budaya ini. Saya sendiri tidaklah, nanti ibu dan ayah marah sebab buat perkara tak berfaedah. Perbuatan menconteng itu sendiri salah sebenarnya dan itu merupakan antara titik permulaa