Majlis Berinai Che Ta Cecah RM100K, Sekali ‘Datin’ Aaisyah Pula Curi Tumpuan Skip to main content

Majlis Berinai Che Ta Cecah RM100K, Sekali ‘Datin’ Aaisyah Pula Curi Tumpuan



Kalau disebut nama Rozita Che Wan, sudah pasti ramai akan mula mengenali selebriti berkenaan mempunyai wajah awet muda biarpun semakin berusia. Malah, pelakon ini juga aktif di laman Instagram serta sering berkongsikan tentang hal rumah tangga termasuklah perkembangan anak-anak serta suaminya. Biarpun jarang muncul di kaca televisyen, namun sosok artis ini masih lagi dikenali sehingga sekarang.


Rai anniversary ke-10, majlis ‘sanding’ Che Ta & Zain Saidin cecah RM100 ribu 


Masih mengekalkan tradisi ‘bersanding semula’ sejak tahun 2019, aktres itu sekali lagi menarik perhatian ramai apabila meraikan anniversary ke-10 baru-baru ini. Menerusi perkongsian officialhlive di laman Instagram, kelihatan Che Ta bersama Zain Saidin yang segak berbusana pengantin sambil memotong kek ‘perkahwinan’ mereka. Menurut portal Media Hiburan, majlis tersebut dikatakan telah menelan kos sebanyak RM100 ribu yang ditaja penuh oleh rakannya iaitu Anas Zahrin.



@mediahiburanofficial Segaknya Rozita Che Wan & Zain Saidin di majlis ulang tahun perkahwinan yang kini menjangkau usia 10 tahun. Nampak macam pengantin baru. Apapun, MH doakan semoga Che Ta dan Zain akan kekal bahagia hingga ke jannah ❤️. #MHnews #MediaHiburan #ZSRCWMALAMBERINAI2022 ♬ original sound - Media Hiburan


Siap pakai barang kemas, kecantikan Aaisyah Dhia Rana bikin ramai terpersona 


Selain daripada pasangan tersebut, siapa sangka puteri kecilnya iaitu Aaisyah Dhia Rana yang gemar berfesyen turut mencuri tumpuan ramai. Berdasarkan sorotan rosixomar25 di laman TikTok, kelihatan si kecil berkenaan lengkap berbusana merah bersama barangan kemas. Selain pemakaian inai serta teknik solekan, gaya serta perilaku ala-ala ‘datin’ semasa acara itu juga saling tak tumpah seperti ibunya.


@rosixomar25 Cumil kan #aaisyahdhiarana #fyp #fypage #fy #fypシ ♬ Selendang Mak Inang - Allahyarham Hamzah Dolmat


Kecil-kecil dah cantik, nanti dah besar lagilah cantik anak mat salleh…dah pandai pula make up sendiri 


Menjengah pada ruangan komen, rata-rata netizen turut terpesona selepas melihat wajah terkini anak pasangan selebriti berkenaan. Selain itu, mereka juga turut memberikan pujian terhadap penampilan kanak-kanak tersebut yang dikira sangat mirip seperti ‘mat salleh’.



Comments

Popular Article

“Bawa Awak Ke Sini” -Ada Suara Dalam Video Tangmo, Manager Sempat Tukar Baju

Satu persatu klu atau petunjuk baru muncul bagi membongkarkan rahsia di sebalik pemergian pelakon terkenal Thailand, Tangmo Nida Patcharaveerapong. Sehingga ke hari ini, ibu kepada mendiang masih lagi yakin wujudnya unsur-unsur jenayah sekaligus menolak kenyataan rakan-rakan yang mendakwa artis tersebut tergelincir ketika ingin membuang air kecil. Netizen jumpa petunjuk baru, ada dengar suara pelik dalam video Nida  Justeru itu, ramai netizen tampil melakukan penyiasatan sendiri berbekalkan beberapa rakaman CCTV serta bukti yang sempat tular di media sosial. Terdahulu, satu video sewaktu Nida sedang minum di atas bot berkenaan telah dikeluarkan. Walau bagaimanapun, ramai mendakwa terdengar satu suara yang agak pelik setelah menggunakan satu software bagi mengurangkan bunyi muzik latar @eveapissaya พี่โมสวยมาก สวยเหมือนนางฟ้าเลย 🤍 คลิปสุดท้าย.. #แตงโม #แตงโมนิดา ♬ เสียงต้นฉบับ - Eve Apissaya Suara garang sebut bawa awak ke sini 2 kali…Polis akan siasat lebih lanjut  Hasilnya,

Pagi Baru Saja Beli Pregnancy Test, Wanita Terkejut Malam Terus Lahirkan Anak

Anak adalah anugerah yang paling terindah buat setiap ibu bapa. Walau bagaimanapun, di luar sana ramai sekali pasangan yang belum dikurniakan rezeki menimang zuriat sendiri. Malah ada yang sudah berusaha melakukan segala cara selama bertahun-tahun. Anugerah terindah di akhir tahun yang tak disangka-sangka  Samalah juga dengan situasi yang dialami sepasang suami isteri ini apabila masih lagi belum mempunyai anak meskipun sudah menikah selama 10 tahun. Namun kisah seterusnya cukup luar biasa apabila wanita berkenaan hanya sedar tentang kehamilannya ketika kandungan sudah pun mencecah 9 bulan. @raangju.l anugerah terindah diakhir tahun yg ga disangka²🥺😇makasih buat @bidanzulfa sudah membantu persalinanku# masyaallahtabarakallah❤️🥰 # pejuanggarisdua ♬ original sound - Elita Kurnia Pagi beli pregnancy test, petang rasa perut memulas dan malam terus melahirkan  Menerusi satu video di TikTok Bidan Zulfa, terdahulu kliennya itu sempat membeli satu pregnancy test pada awal pagi dan

Hari-Hari Netizen Malaysia Minta Update Tangmo, Akak Siam Gigih Jadi Translator

Meskipun berlaku di Thailand, namun kisah pemergian pelakon terkenal Tangmo Nida Patcharaveerapong ini turut mendapat perhatian yang sangat besar di Malaysia. Mana taknya, kejadian yang disangkakan cumalah insiden malah bertukar menjadi satu penglibatan jenayah serta kecuaian melibatkan rakan-rakannya sendiri. Ramai pulak netizen Malaysia tunggu update baru tentang kisah Tangmo  Boleh dikatakan hampir kesemua video di TikTok mengenai perkembangan terbaru kisah menyayat hati tersebut menerima komen daripada rakyat Malaysia. Namun rata-rata mengharapkan ada subtitle supaya dapat memahami dengan lebih baik apakah sebenarnya yang terjadi. Lebih-lebih lagi bahasa Thailand sememangnya terkenal dengan keunikan tulisannya dan bukan mudah untuk dibaca. @tubtimcho โรเบิร์ต กระติก #แตงโมนิดา #แตงโม #โหนกระแส #แตงโมภัทรธิดา #หอนกระแส #แตงโมตกเรือ ♬ Ei Yang Wa - Boom Boom Cash Abang dan adik Tangmo nak fight…Mak Tangmo gila harta  Walau bagaimanapun, kini mereka semua sudah mampu menari